NICULESCU: SUNT OAMENI SERIOSI LA DAMILA

“A fost o perioadă frumoasă petrecută la Slatina, acum sunt la o nouă etapă din viaţa mea”

Pentru a-şi clădi o carieră solidă de antrenor, fostul dinamovist Claudiu Niculescu a preluat, în această iarnă, banca tehnică a divizionarei B Damila Măciuca. Component al generaţiei de excepţie formate de antrenorul Ion Pârvulescu, Claudiu Niculescu susţine că îşi aminteşte cu plăcere de începuturile sale în fotbal.

„A fost o perioadă foarte frumoasă petrecută la Slatina. Nu mai ştiu foarte multe de foştii mei colegi de la Slatina, unii dintre elevii de atunci ai profesorului Pârvulescu am ajuns să facem fotbal la un nivel foarte ridicat. A trecut şi această perioadă, acum sunt la o nouă etapă din viaţa mea şi sper să am succes, să fac performanţă. Am început de jos, mă interesează proiectul de aici, sunt oameni serioşi”, a spus Claudiu Niculescu, după jocul de verificare disputat, sâmbătă, la Drăgăşani, cu FC Caracal.

Antrenorul principal de la Damila Măciuca s-a arătat mulţumit de amicalul disputat în compania caracalenilor. „Sunt foarte mulţumit de acest ultim meci de verificare. Am întâlnit o echipă bună, FC Caracal este o formaţie agresivă, chiar mi-a plăcut ce au jucat. Abordăm meciul de la Tg. Mureş din prima etapă a returului cu încredere, pentru asta ne-am pregătit de două luni. Am adus zece jucători noi şi este greu să vorbim acum de omogenizare, dar uşor, uşor le vom aşeza pe toate”, a spus Niculescu (foto). Acesta a rămas plăcut surprins de jocul făcut de fratele său Cristi, atacantul grupării caracalene, care a executat foarte bine o lovitură liberă de la 16 metri, mingea lovind transversala. „Mi-a plăcut ce a jucat Cristi, sper să mai joace câţiva ani”, a adăugat Claudiu Niculescu.

Sursa: Gazeta noua, www.liga2.ro

4 Martie 2013