MELCEA, VOTAT CEL MAI BUN

“Iosif Melcea este un jucator ce poseda calitati tehnice foarte bune, un mijlocas care poate oricand sa creeze o faza de gol sau sa dribleze cu usurinta doi, trei adversari.” CLAUDIU NICULESCU, antrenor FC DAMILA.

“MELCUL”, CASTIGATOR AL PRIMULUI SONDAJ WWW.FCDAMILA.RO

Timp de zece zile, www.fcdamila.ro a gazduit un sondaj referitor la alegerea celui mai bun fotbalist al Damilei din turul campionatului. Au fost patru propuneri, astfel: capitanul Ionut Stoica, mijlocasul Iosif Melcea, atacantul Adrian Codin si golgheterul Ligii a 2-a, Albert Voinea. Au fost acordate peste 100 de voturi, iar castigator a fost IOSIF MELCEA (foto, in duel cu Adrian Cristea) cu 60 % din totalul accesarilor. Podiumul a fost completat de Albert Voinea si Ionut Stoica cu 22% si respectiv 14% din optiuni.

IOSIF MELCEA

DE AZI, VOTEAZA CEL MAI BUN TRANSFER

Incepand de azi, 28 februarie 2013, pana vineri, 8 martie 2013, www.fcdamila.ro va propune un nou sondaj. De aceasta data sunteti invitati sa raspundeti la urmatoarea intrebare: “Care este cel mai bun transfer facut de Damila in aceasta iarna?”. Precizam ca puteti alege o singura varianta dintre cele afisate, iar dupa accesarea butonului de vot se va putea vizualiza clasamentul din acel moment. Cei zece jucatori sunt afisati in ordine alfabetica, iar clasamentul va aparea in ordinea voturilor obtinute.

Zona pentru sondaj o puteti gasi pe prima pagina a site-ului, in meniul “Acasa”, sub clasament si poza de prezentare.

28 Februarie 2013