DAMILA, BILANTUL IERNII

ASTEPTAM DE LA JUCATORI DETERMINARE, CONCENTRARE SI RISIPA DE EFORT

“Odata cu meciul de sambata (n.a. contra FC Caracal) am incheiat pregatirea de iarna. In ansamblu, suntem multumiti de transferurile pe care le-am facut si de rezultatele din meciurile amicale. Am avut o singura infrangere in opt meciuri, cea cu FC Hunedoara, dar aici a fost vorba de un moment psihologic, atunci cand un jucator de-al nostru s-a accidentat. Au fost cateva minute in care fotbalistii nostri se uitau mai mult pe marginea terenului, sa vada ce se intampla cu cel accidentat, si adversarii au profitat. Va trebui sa imbunatatim relatiile de joc si sa realizam rapid omogenizarea dintre noii veniti si cei care au ramas in lot dupa turul de campionat. Atat domnul Laurentiu Nitu, managerul companiei Damila, cat si domnul Dan Nitu (n.a. senator de Valcea, Foto 1 realizata in tribuna stadionului Dragasani la meciul FC Damila – FC Caracal) au fost tot timpul alaturi de echipa in aceasta iarna, fie ca a fost vorba de numirea unui nou staff tehnic, de meciurile amicale, de cantonamentul din Ungaria, dar mai ales atunci cand s-a decis achizitia celor zece fotbalisti noi. Toate acestea au necesitat un efort financiar important, avand in vedere si conditiile economice si financiare dificile care afecteaza domeniul sportului. De acum inainte, jucatorii vor trebui sa confirme investitiile si eforturile pe care clubul de fotbal FC Damila le-a facut in intersezon. E randul lor sa arate ce stiu pe terenul de joc sau, altfel spus, jucatorii au cuvantul.” LUCIAN MUNTEANU (Foto 2 realizata la meciul FC DAMILA-FC CARACAL), presedintele clubului Damila.

8 MECIURI: 4 VICTORII, 3 EGALURI, 1 INFRANGERE

Damila a disputat in aceasta iarna opt meciuri de pregatire in care a marcat opt goluri si a primit trei, astfel:

FC DAMILA – FLACARA HOREZU  2-1

SCM ARGES PITESTI -FC DAMILA 0-0

FC DAMILA – FC HUNEDOARA      1-2

FC DAMILA – APA CRAIOVA          1-0

OROSHAZA – FC DAMILA              0-0

CS OSORHEI – FC DAMILA            0-0

SZEGED 2011 – FC DAMILA          0-2

FC DAMILA – FC CARACAL           2-0

De la stanga la dreapta: Lucian Munteanu (presedinte), Mihai Deaconescu, Rares Cucui, Sergiu Negrut, Nasser Menassel,Valentin Barbulescu, Misu Geo, Octavian Popescu, Mihai Ovidiu, Bogdan Medrea (director sportiv) si Claudiu Niculescu (antrenor principal).

10 TRANSFERURI, LOT DE 24 DE FOTBALISTI PENTRU CLAUDIU NICULESCU

Incepand cu ianuarie 2013, pe banca tehnica a Damilei se afla Claudiu Niculescu (Foto 4) care va fi ajutat de Cornel Dobre, Marcel Carabageac si Andrei Neagu pentru portari. Au venit zece jucatori noi, care s-au alaturat celor 14 pastrati din turul de campionat. Iata lista transferurilor (Foto 3): Florin Matache (portar), Mihai Deaconescu, Rares Cucui, Misu Geo (fundasi), Gratian Smedescu (revenit dupa imprumut), Valentin Barbulescu, Nasser Menassel, Octavian Popescu (mijlocasi), Mihai Ovidiu, Sergiu Negrut (atacanti).

DOUA CANTONAMENTE: LA BREZOI SI GYULA

Damila a efectuat doua cantonamente centralizate, unul la Brezoi (judetul Valcea), iar cel de-al doilea in Ungaria, la Gyula. Incepand cu ianuarie anul curent, baza de antrenament s-a mutat la Stadionul “Oltchim” din Rm.Valcea, acolo unde s-au facut modernizari la vestiare si suprafata de joc. S-au achizitionat echipamente, mingi de joc si alte elemente de infrastructura sportiva.

PRIMUL MECI OFICIAL, IN DEPLASARE LA TARGU MURES

Damila intalneste sambata, 9 martie 2013, ocupanta locului trei, FCM Tg.Mures, pe stadionul “Transil”, din orasul ardelean. Dupa acest meci, “alb-verzii” vor sta doua etape, urmand apoi sa primeasca pe teren propriu vizita celor de la FC Maramures Universitar Baia-Mare.

4 Martie 2013